Hoe bestel je jouw favoriete borrelplank in Amsterdam?

Bestel je borrelplank in Amsterdam al vanaf 10 personen. Selecteer gewoon de plank van je voorkeur in de winkel, kies de datum van levering in de winkelmand en plaats je bestelling door af te rekenen. Heb je hulp of advies nodig bij je bestelling neem dan gerust even contact op, wij helpen je graag met je bestelling.

Hoe zit het met de kwaliteit van de producten?

Alle producten worden geselecteerd om smaak en duurzaamheid, de dag na bestelling worden deze vers ingekocht en klaar gemaakt voor de levering. Hierdoor ben je gegarandeerd van verse producten en constante kwaliteit.

Hoeveel krijg ik eigenlijk?

Per persoon rekenen wij ongeveer 120 a 130 gram aan borrelhapjes, hiermee ben je verzekerd van een goed gevulde borrelplank met voldoende lekkernijen.

Het wijnarrangement bestaat uit verschillende wijnen van 750 ml per stuk. Wij geven als richtlijn aan, dat uit één fles wijn 12 a 15 proefglazen kunnen.

Wat is inbegrepen?

Alle planken worden kant en klaar afgeleverd. Je hoeft zelf dus niets meer te regelen (een plank bestaat uit een serveerplank, serveerschaaltjes, kaasmessen, wijnglazen, proefformulier en kelnermes). In overleg worden de spulletjes op een gewenst tijdstip weer netjes opgehaald.

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor jouw borrelplank in Amsterdam rekenen wij geen bezorgkosten. Wil je een bestelling plaatsen buiten Amsterdam, neem dan even contact op en wij sturen een aangepaste offerte.

Dieetwensen?

Zijn er dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Dan gaan wij op zoek naar een alternatief.

Bestel je favoriete borrelplank op tijd om zeker te zijn van je bestelling en geniet samen van de (h)eerlijke producten!

Volg ons op:

Instagram

Borrelplank Amsterdam