Geheel verzorgde proeverij op locatie

Geniet van een compleet verzorgde proeverij op locatie! Deze proeverij is ideaal als bedrijfsactiviteit, teamuitje of als je gewoon lekker wilt genieten van geweldige combinaties met vrienden of familie.

Hoe werkt de proeverij?

Met proeverijplank hebben wij een proeverij concept ontwikkeld, waarbij liefhebbers samen genieten van uitgebalanceerde smaakcombinaties. Tijdens deze proeverij verzorgen wij een selectie van 5 geweldige kazen met een wijn, bier of een soda arrangement.

Per combinatie krijg je een duidelijke uitleg over de producten en ga je samen aan de slag om smaken te leren herkennen en eigenschappen te omschrijven. Je leert dus op een leuke interactieve manier over de producten.

Aan het einde van een proeverij weet jij de fijne kneepjes van het proeven en de meerwaarde van uitgebalanceerde smaakcombinaties.

Een proeverij arrangement combineren?

Wil je een proeverij arrangement combineren? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is namelijk wel zo leuk dat het gezelschap dat geen wijn drinkt of alcohol mag alsnog mee kan doen aan de proeverij en dezelfde ervaring beleefd.

Moet ik zelf nog iets verzorgen?

Het enige wat je hoeft te verzorgen is een geschikte ruimte.

Reserveren kan al vanaf 8 personen
Kosten bedragen € 29,50 p.p 

Reserveer op tijd om zeker te zijn van je proeverij.

Hoe wordt wijn gemaakt