Een duurzame borrelplank

Meer over proeverijplank

Hoe werkt een Proeverijplank?

Een proeverijplank bestaat uit verschillende typen biologische kazen die zijn opgebouwd in smaakintensiteit. Alle kazen zijn op smaak geselecteerd en samen met een vinoloog gecombineerd met de best passende wijnen.

Een voor één proef je de combinaties en ervaar je de uitgebalanceerde smaken. Om het smaakpalet tussen het proeven te neutraliseren is er biologisch stokbrood. Verder is er dadelbrood en vijgenspread wat gebruikt kan worden als smaakbegeleider voor de kazen.

Door het gebruik van een proefformulier en een beschrijving met achtergrond informatie over de producten, leer je:

  • De fijne kneepjes van het proeven
  • Smaken herkennen
  • Achtergrond informatie van de producten
  • De meerwaarde van uitgebalanceerde smaakcombinaties
  • Nog meer te genieten
  • Collega’s, vrienden, gezelschap nog beter kennen

Bekijk de proeverijplank

Proeverijplank Groot
Skeapsrond Riesling

Waarom juist een proeverijplank?

In het dagelijks leven zijn we steeds drukker en hebben we meer de behoefte om te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Daarbij vinden we het ook steeds belangrijker om te weten hoe producten ontstaan en waar deze vandaan komen.

Met een proeverijplank leer je op een leuke interactieve manier over de producten en leer je de fijne kneepjes van het kaas en wijn proeven. Geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van de smaken en ontdek de mooie combinaties tijdens een borrel, feestje of verjaardag.

Waarom is een proeverijplank op je werkplek een goed idee?

Bedrijven die aandacht besteden aan sociale verbinding op de werkvloer behalen betere resultaten. Daarnaast stijgt de innovatie en creativiteit en er is minder verloop van het  personeel.

Uit eigen onderzoek blijkt dat er bij 57% van de ruim 100 ondervraagden minder dan 3 keer per jaar een bedrijfsborrel of activiteit wordt georganiseerd. Daarbij geeft 90% aan het belangrijk te vinden dat de werkgever aandacht besteed aan sociale verbinding op de werkvloer en geeft 49% aan dat een combinatie van een activiteit en een borrel de beste manier is om collega’s beter leren kennen.

Redenen genoeg om een bedrijfsborrel een keer op een andere manier te organiseren.

Hoe wordt wijn gemaakt

Een duurzame borrelplank.

Wij vinden het erg belangrijk om respectvol met onze dieren en natuur om te gaan. Hierom selecteren wij alleen biologische kazen en natuurvlees. Deze dieren zijn minimaal 120 dagen buiten, minstens zes uur per dag. Doordat er minder dieren per m2 worden gehouden is er geen overschot aan mest en is er voldoende bewegingsruimte en een droge plek waar ze kunnen liggen.

Het preventief gebruik van geneesmiddelen en antibiotica is verboden. Dit houdt in dat er veel aandacht is voor de verzorging van de dieren en de kwaliteit van het voedsel. Dit proef je terug in de (h)eerlijke producten!

Wie zit er achter Proeverijplank?

Hoi, ik ben Timo van Duijn en ik ben een liefhebber van lekker eten en drinken, met name kaas en wijn. Op jonge leeftijd kon ik al uitkijken naar het einde van de week. Want dan werd er een moment gecreëerd van gezelligheid met lekkere borrelhapjes.

Na mijn opleiding Toerisme en Leisure management heb ik ruim vijf jaar als manager voor de toeristen winkels van een bekend kaasmerk gewerkt. Tijdens deze periode heb ik de mogelijkheid gekregen om de kaas en wijnproeverijen op te zetten, welke inmiddels door veel toeristen wereldwijd bezocht worden.

Door deze kennis en ervaring ben ik mij nog meer gaan verdiepen in smaakcombinaties en herkomst van producten, wat ervoor heeft gezorgd dat ik Proeverijplank heb opgezet. Met Proeverijplank wil ik mensen door smaakcombinaties verbinden, op een leuke interactieve manier met eerlijke duurzame producten.

Een duurzame borrelplank

Meer over proeverijplank

Proeverijplank Groot

Hoe werkt een Proeverijplank?

Een proeverijplank bestaat uit verschillende typen biologische kazen die zijn opgebouwd in smaakintensiteit. Alle kazen zijn op smaak geselecteerd en samen met een vinoloog gecombineerd met de best passende wijnen.

Een voor één proef je de combinaties en ervaar je de uitgebalanceerde smaken. Om het smaakpalet tussen het proeven te neutraliseren is er biologisch stokbrood. Verder is er dadelbrood en vijgenspread wat gebruikt kan worden als smaakbegeleider voor de kazen.

Door het gebruik van een proefformulier en een beschrijving met achtergrond informatie over de producten, leer je:

  • De fijne kneepjes van het proeven
  • Smaken herkennen
  • Achtergrond informatie van de producten
  • De meerwaarde van uitgebalanceerde smaakcombinaties
  • Nog meer te genieten
  • Collega’s, vrienden, gezelschap nog beter kennen

Bekijk de proeverijplank

Skeapsrond Riesling

Waarom juist een proeverijplank?

In het dagelijks leven zijn we steeds drukker en hebben we meer de behoefte om te ontspannen en elkaar te ontmoeten. Daarbij vinden we het ook steeds belangrijker om te weten hoe producten ontstaan en waar deze vandaan komen.

Met een proeverijplank leer je op een leuke interactieve manier over de producten en leer je de fijne kneepjes van het kaas en wijn proeven. Geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van de smaken en ontdek de mooie combinaties tijdens een borrel, feestje of verjaardag.

Oude Goudse, Zweigelt, st Laurent

Waarom is een proeverijplank op je werkplek een goed idee?

Bedrijven die aandacht besteden aan sociale verbinding op de werkvloer behalen betere resultaten. Daarnaast stijgt de innovatie en creativiteit en er is minder verloop van het  personeel.

Uit eigen onderzoek blijkt dat er bij 57% van de ruim 100 ondervraagden minder dan 3 keer per jaar een bedrijfsborrel of activiteit wordt georganiseerd. Daarbij geeft 90% aan het belangrijk te vinden dat de werkgever aandacht besteed aan sociale verbinding op de werkvloer en geeft 49% aan dat een combinatie van een activiteit en een borrel de beste manier is om collega’s beter leren kennen.

Redenen genoeg om een bedrijfsborrel een keer op een andere manier te organiseren.

Een duurzame borrelplank.

Wij vinden het erg belangrijk om respectvol met onze dieren en natuur om te gaan. Hierom selecteren wij alleen biologische kazen en natuurvlees. Deze dieren zijn minimaal 120 dagen buiten, minstens zes uur per dag. Doordat er minder dieren per m2 worden gehouden is er geen overschot aan mest en is er voldoende bewegingsruimte en een droge plek waar ze kunnen liggen.

Het preventief gebruik van geneesmiddelen en antibiotica is verboden. Dit houdt in dat er veel aandacht is voor de verzorging van de dieren en de kwaliteit van het voedsel. Dit proef je terug in de (h)eerlijke producten!

Wie zit er achter Proeverijplank?

Hoi, ik ben Timo van Duijn en ik ben een liefhebber van lekker eten en drinken, met name kaas en wijn. Op jonge leeftijd kon ik al uitkijken naar het einde van de week. Want dan werd er een moment gecreëerd van gezelligheid met lekkere borrelhapjes.

Na mijn opleiding Toerisme en Leisure management heb ik ruim vijf jaar als manager voor de toeristen winkels van een bekend kaasmerk gewerkt. Tijdens deze periode heb ik de mogelijkheid gekregen om de kaas en wijnproeverijen op te zetten, welke inmiddels door veel toeristen wereldwijd bezocht worden.

Door deze kennis en ervaring ben ik mij nog meer gaan verdiepen in smaakcombinaties en herkomst van producten, wat ervoor heeft gezorgd dat ik Proeverijplank heb opgezet. Met Proeverijplank wil ik mensen door smaakcombinaties verbinden, op een leuke interactieve manier met eerlijke duurzame producten.

Sluit Menu
×

Winkelmand